• Κατηγορίες ελαιόλαδου

Ποιοτικές κατηγορίες ελαιόλαδου

Το ελαιόλαδο που προορίζεται για φαγητό, ανάλογα με την οξύτητα και την επεξεργασία κατά την παραγωγή του, χωρίζεται σε τέσσερις ποιοτικές κατηγορίες. Κάθε μία από αυτές έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

Εξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο

Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι η καλύτερη ποιοτικά κατηγορία τυποποιημένου ελαιόλαδου. Εχει έντονη φρουτώδη γεύση και άρωμα, με οξύτητα που δεν ξεπερνά τα 0,8 γρ. ανά 100 γραμμάρια.

Παρθένο Ελαιόλαδο

Το παρθένο ελαιόλαδο έχει εξαιρετική γεύση και οσμή, ενώ η οξύτητά του κυμαίνεται από 0,80% έως 2,00%.

Εξευγενισμένο Ελαιόλαδο

Το εξευγενισμένο ελαιόλαδο προέρχεται από παρθένο ελαιόλαδο το οποίο έχει υποστεί επεξεργασία. Εχει χαμηλή οξύτητα (έως 0,3%), υστερεί όμως σε άρωμα και γεύση σε σχέση με τις προηγούμενες δύο κατηγορίες.

Ελαιόλαδο

Είναι μίγμα εξευγενισμένου και παρθένου ελαιόλαδου, με οξύτητα που δεν υπερβαίνει το 1,5%.

  • Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο

    Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο

    Δοκιμάστε το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται με βιολογική καλλιέργεια στους Ελαιώνες Χριστέλλου

    Παραγγελία

Παραγωγή & Εμπορία έξτρα παρθένου ελαιόλαδου
Αμαλιάπολη Μαγνησίας

Ελαιόλαδο Χριστέλλου

extra-virgin-olive-oil
Εμφιαλωμένο Ελαιόλαδο Ανώτερης Ποιότητας
 
Παραγγελία ελαιόλαδου

Παραγγελίες

Τηλ.: 24220 91040
Κιν.: 6972 395 410
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Designed by ORBIANET